Συγκλονιστικό πείραμα: Απόπειρα απαγωγής παιδιού – Πώς αντέδρασαν οι γονείς (βίντεο)

02.01.2023 / 20:59
ka 48

Ένα συγκλονιστικό κοινωνικό πείραμα γύρω από την αρπαγή ανηλίκων πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι.

Το κοινωνικό πείραμα στήθηκε για τις ανάγκες της διαδικτυακής εκπομπής «face to face» του Δημήτρη Πανόπουλου, με τους ανυποψίαστους πολίτες να επιχειρούν να αποτρέψουν την αρπαγή του ανήλικου παιδιού στο Μαρούσι.

Οι συντελεστές της διαδικτυακής εκπομπής θέλησαν να καταγράψουν τις αντιδράσεις των πολιτών στις προσπάθειες ενός άντρα να προσπαθεί με ψέματα να πείσει ένα 6χρονο αγόρι να τον ακολουθήσει. Και οι δύο ηθοποιοί.

Το παιδί, που καθόταν στο παγκάκι, περίμενε, βάσει του σεναρίου, τη μητέρα του για να το πάρει. Στις προσπάθειες του ηθοποιού να φύγει μαζί του, η γυναίκα που καθόταν δίπλα του αντέδρασε άμεσα.

«Άφησε το παιδί σε παρακαλώ. Άφησέ τον, σε παρακαλώ. Άφησέ τον. Αφήστε τον, σας παρακαλώ. Δεν με νοιάζει ποιος είστε εσείς. Άφησέ τον. Αφήστε το παιδί. Εδώ είναι. Μαζί μου είναι. Φύγετε σας παρακαλώ» του λέει σε έντονο τόνο η γυναίκα που καθόταν κοντά στο παιδί.

 «Μην πας» λέει στο ανήλικο παιδί και αμέσως μπαίνει μπροστά για να μην το πάρει του μαζί του. «Τη μαμά σου περιμένεις;» ρωτάει η γυναίκα. Μόλις παίρνει τη θετική απάντηση του παιδιού, τότε αμέσως του λέει «κάτσε εδώ αγάπη μου». «Σε παρακαλώ, φύγε σε παρακαλώ. Τώρα, φωνάζω την αστυνομία» συνεχίζει η γυναίκα.

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκαν οι συντελεστές της εκπομπής για να την ενημερώσουν πως το παιδί δεν κινδυνεύει. «Ηρεμήστε, δεν κινδυνεύει καθόλου το παιδί». Το πείραμα συνεχίστηκε, με τους ανυποψίαστους πολίτες να έχουν όλοι την ίδια αντίδραση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα