Έγκυος γέννησε πρόωρα λόγω της ταλαιπωρίας στην Αττική Οδό

26.01.2022 / 18:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
attiki-odos-egkyos

Ένα θρίλερ βίωσε μία έγκυος γυναίκα στον όγδοο μήνα, η οποία παρέμεινε εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό μαζί με τον σύζυγό της επί 8 ώρες, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ελπίς”.

Όπως είπε η γυναίκα, πήγαινε για εξετάσεις στο μαιευτήριο επειδή είχε κάποιους πόνους, και από την πίεση, την ταλαιπωρία και το άγχος, της έσπασαν τα νερά.

Στη συγκλονιστική περιγραφή της στον Alpha και την εκπομπή “T-Live” είπε: “Δεν πήγα στο μαιευτήριο για να γεννήσω. Το μωρό μου γεννήθηκε 34 εβδομάδων, δεν πήγα να γεννήσω, είχα κάποιες μικροενοχλήσεις και η γιατρός μού είπε για το καλό του παιδιού και το δικό μου να πάω στο μαιευτήριο .Δεν είχα σκοπό να γεννήσω. Με όλα αυτά που έγιναν μου έσπασαν τα νερά, από την πίεση, το άγχος. Έφερα στον κόσμο ένα μωρό πρόωρα, με καισαρική τομή και ολική νάρκωση. Δεν ήταν προγραμματισμένο ραντεβού. Μού έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι… Έχω ένα μωρό αυτήν τη στιγμή 35 εβδομάδων στην αγκαλιά μου. Ήμουν στον όγδοο μήνα, κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δεν θέλω καμία συγγνώμη, δεν θέλω τίποτα. Το παιδί μου μπορούν να το ξαναβάλουν στην κοιλιά μου; Δεν μπορούν”.

Συνέχισε λέγοντας, “είχα κάτι μικροενοχλήσεις και η γιατρός μου είπε για να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού ούτε η δική σου πήγαινε στο νοσοκομείο… Έφυγα νύχτα με τα παιδιά, τους αστυνομικούς που με απεγκλώβισαν από την Αττική οδό… Ήμουν τόσο ταραγμένη, τόσο χάλια που το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω. Δεν ήθελα να πιέζω τον σύζυγο. Με ρώταγε “πώς είσαι, πονάς;”. Είχα μιλήσει με τη γιατρό μου, η γιατρός μου ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, έγινε ένας χαμός. Αν δεν είχα φτάσει δεν ξέρω τι θα γινόταν, ούτε για εμένα ούτε για το μωρό”.

Από την πλευρά του ο σύζυγος της γυναίκας είπε: “Όταν ξεκινήσαμε να πάμε για το μαιευτήριο, πάλι καλά που έβαλα βενζίνη. Ξεκινάμε, μπαίνουμε στην Αττική οδό. Όπως μπήκαμε, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, μας έκανε σήμα εκεί η κυρία “περάστε, περάστε, περάστε”. Και αυτό που βλέπω μπροστά μου, αυτό το απόλυτο χάος, αυτόν τον απόλυτο τρόμο, έλεγα ότι δεν μπορεί να το ζω αυτό το πράγμα. Έλεγα στη γυναίκα μου να ηρεμήσει και όλα θα πάνε καλά… Και προχωράμε σιγά σιγά σιγά, δεν θυμάμαι πόσο είχα περάσει από τα πρώτα διόδια, περίπου ένα χιλιόμετρο το πολύ και εκεί ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης. Δεν πληρώσαμε, μας έκανε νόημα περάστε. Πίσω μου να έρχεται τσούρμο. Σκέφτηκα αστραπιαία να κάνω αναστροφή στην Αττική οδό, αλλά δεν γινόταν. Όλο μαζεύονταν αυτοκίνητα, μέσα, μέσα. Λέω τι κάνετε, τι κάνετε! Μου έρχονται όλα στο μυαλό και ταράζομαι πάλι” είπε μεταξύ άλλων ο σύζυγος της γυναίκας αναστενάζοντας.

Η Μαρία συμπλήρωσε ενώ λύγισε από τη συγκίνηση περιγράφοντας την περιπέτειά τους: “Είχε δύο περιτυλίξεις το μωρό, αυτό καθυστέρησε κατά κάποιο τρόπο, ήταν το δεύτερο παιδάκι μου, θα μπορούσα να γεννήσω πολύ πιο γρήγορα, οι δύο περιτυλίξεις που είχε το καθυστέρησαν, αλλιώς θα είχα γεννήσει στο αμάξι… Επειδή έχω περάσει λίγο δύσκολα και με το πρώτο παιδάκι μου… Αυτήν τη στιγμή έχω ένα πρόωρο μωρό στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα που το βλέπω. Μπορεί να χάσω και το γάλα μου. Και δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να πάθω, ψυχολογικά δεν είμαι σε θέση…”.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα