Σύγκλιση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Πατρέων

02.11.2020 / 9:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3234680

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αθαναασόπουλος, συγκαλεί το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Πατρέων την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 10:30 το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην αίθουσα Αλέκα Σούλη VIP (είσοδος από Πατρών Κλάους)

Σκοπός της σύσκεψης, είναι:

-Ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2020

-Ο συντονισμός των δράσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της νέας αντιπλημμυρικής περιόδου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων – καταπτώσεις – παγετός – χιονοπτώσεις).

-Ο σχεδιασμός αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών λόγω σεισμού.

Η σύγκλιση του Οργάνου, δεν πραγματοποιείται δια περιφοράς ούτε με τηλεδιάσκεψη -όπως υπάρχει η δυνατότητα από την νομοθεσία- διότι και οι δύο αυτοί τρόποι σύγκλισης δεν καλύπτουν πλήρως την απαιτούμενη ανάγκη ουσιαστικής συζήτησης των θεμάτων. Προκρίνεται η σύγκλιση με φυσική παρουσία των μελών του Σ.Τ.Ο. γιατί εξασφαλίζει την ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που έχει σταλεί στους αρμόδιους φορείς, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα π.χ. αντισηπτικά, μάσκες κ.λπ. και σε  συνδυασμό με τα αναγκαία μέτρα που έχουν παρθεί, ενώ απευθύνεται η παράκληση, να προσέλθει ένας εκπρόσωπος από κάθε φορέα.

Τέλος, γίνεται γνωστό, ότι σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στον επιδημιολογικό χάρτη στον νομό μας και δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύγκληση με φυσική παρουσία θα αποσταλεί νέα πρόσκληση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα