Παρασκευή, 19.08.2022, 7:13 πμ

Συγκινήθηκε ο Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

09.12.2020 / 11:35
haris_romas

Λύγισε ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ και εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του του είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσει το όνομά του σε περίπτωση που γίνει ηθοποιός. Έτσι, πήρε το επώνυμο της μητέρας του και έκανε καριέρα ως Χάρης Ρώμας και όχι ως Χάρης Ρασσιάς.

«Δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός με το όνομά μου γιατί ήθελε να γίνω ο Χάρης Ρασσιάς, ο σπουδαίος ιατρός. Λίγο πριν πεθάνει από τον τηλεφωνητή άκουσα τη φωνή του σπασμένη και τρεμάμενη και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και ότι μπορεί και να τον χάσω. Είχα να τον δω πέντε χρόνια. Πήγαμε στο εξοχικό μας και μέσα σε 2-3 μέρες προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε όσα χάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια» είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Στις 3 με 4 βόλτες που κάναμε στους Αγίους Θεοδώρους ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα ο γιος σας είναι καταπληκτικός” και τότε τα μάτια του διαστέλλονταν σαν παιδί και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Δεν το πίστευε και ο ίδιος ότι λίγο πριν πεθάνει άλλαξε κι εκείνος όνομα» συνέχισε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Και κατέληξε λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είχα την τόσο στενή σχέση που είχα με την μητέρα μου. Παρότι ήταν στο περιθώριο η σχέση μου με τον πατέρα μου έπιασα τον εαυτό μου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία, ότι είμαι ευάλωτος και φοβισμένος, το πρώτο πράγμα που είπα γονατίζοντας μέσα στο σπίτι μου από το άγχος και το στρες ήταν “μπαμπά…” Αυτό…» κατέληξε ο Χάρης Ρώμας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα