Συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την μάχη της με τον καρκίνο γνωστή δημοσιογράφος

03.11.2020 / 10:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dimosiografia

Στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «φλΕΡΤ», βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η Έλενα Μπουζαλά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού λίγο μετά την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision το 2017.

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου, Έλενας Μπουζαλά για τη μεγάλη μάχη της με τον καρκίνο

«Δεν μπορώ να κρίνω την συμπεριφορά αλλωνών και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Πρέπει να λέμε στους άντρες ότι πρέπει να στέκονται δίπλα τους κι ότι πρέπει να το περάσουν μαζί της, να το μοιραστείς. Ύστερα από το πρώτο σοκ που το πέρασα πολύ γρήγορα, πέρασα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά είναι η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις» ανέφερε η Έλενα Μπουζαλά και πρόσθεσε: «Τότε ήμουν στην εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη “Πάμε Αλλιώς”, ένα μαγκαζίνο. Στις δέκα μέρες ξεκίνησα δουλειά. Ξεκίνησα και λίγο γυμναστήριο γιατί μετά το χειρουργείο πρέπει και να γυμναστείς. Δεν είναι ότι δεν στενοχωρήθηκα και είπα τι ωραία. Μπήκα σε μια ρουτίνα και μια σειρά κι έχουν περάσει τώρα παραπάνω από 3,5 χρόνια».

Τέλος, η δημοσιογράφος είπε: «Πάντα εκτιμούσα από τα πιο απλά πράγματα μέχρι και τα πιο σημαντικά. Ίσως τώρα τα εκτιμώ λίγο περισσότερο. Ο σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Το μότο του ήταν τι έχουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε, ήταν πρακτικός. Δεν το κάναμε πολύ θέμα: “πω τι πάθαμε”. Θέλαμε να περάσουμε στον γιο μας το μήνυμα όταν έχουμε κάτι πάμε στον γιατρό και ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα