Συγκινημένη η Β.Μπάρμπα για την μητέρα της: «Τώρα θα είναι αγκαλιά με τη αδελφή της»

29.05.2024 / 14:51
mparmpa

Η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» η ηθοποιός τόνισε ότι αισθάνεται μετέωρη και μουδιασμένη και πώς αυτό που της απαλύνει τον πόνο, είναι η δουλειά αλλά και η πίστη της στον Θεό.

Ειδικότερα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη. Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν όμως σταματάει αυτό, γιατί δεν μπορείς να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο νιώθω χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη, δεν ξέρω τι κάνω. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί με στήριξαν οι άνθρωποι την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου». 

Συγκινημένη, η ηθοποιός έκανε μια αναφορά και στην απώλεια της αδερφής της, λέγοντας: «Τώρα θα είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου αγκαλιά. Θα είναι πιστεύω, όπως λέει και η εκκλησία μας, οι ψυχές τους καλά εκεί. Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης, είναι ένα δεκανίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω να κάνω πάλι θέατρο είναι για να έρθω κοντά στο κοινό, πιστεύω ότι θα με θεραπεύσει. Αν για μένα είναι μία φορά δύσκολη η απώλεια, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές γιατί ήταν μαζί 63 χρόνια».

Τέλος, σχολίασε ότι: «Είμαι πολύ υπερήφανη που κατάγομαι από μία τέτοια μητέρα. Ο πατέρας μου θέλει μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω τη δύναμη να βγω από αυτό σιγά σιγά για να τον στηρίξω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα