Συγκινεί ζευγάρι ηλικιωμένων! Του έστελνε γράμματα στη ΜΕΘ του κορωνοϊού για να μη νιώθει μόνος (βίντεο)

17.11.2020 / 22:08
γκο 1

Εδώ και 45 χρόνια, το ζευγάρι των ηλικιωμένων έζησε μαζί διάφορες περιπέτειες υγείας. Όπως λένε τώρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με τους δραματικούς 2,5 μήνες που πέρασαν, δίνοντας αυτόν τον αγώνα ζωής ενάντια στον κορονοϊό.

Ο κύριος Γιώργος και η κυρία Τούλα που μίλησαν στο LiveNews, πλέον δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας από τον άλλον. Μετά από 2,5 μήνες που πέρασε ο 75χρονος στην εντατική του Σωτηρία, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό, πλέον δεν αφήνει ούτε στιγμή το χέρι της γυναίκας του.

Διασωληνωμένος το μεγαλύτερο διάστημα της νοσηλείας του και μόνος, μια εικόνα, ήταν αυτή που τον συγκλόνισέ. Ένας 42χρονος στο διπλανό κρεββάτι που έχασε τη μάχη για τη ζωή…

Η 70χρονη σύζυγός του, συγκινείται που δεν μπόρεσε να είναι δίπλα του στο νοσοκομείο.

Θέλοντας να του κρατήσει συντροφιά, βρήκε έναν ρομαντικό τρόπο για να του συμπαρασταθεί… Έστελνε γράμματα στην ΜΕΘ, με τους γιατρούς να τα διαβάζουν στον σύζυγό της.

Ο κ. Γιώργος θυμάται ακόμα πως ένιωσε όταν έλαβε το πρώτο γράμμα από την γυναίκα του… Τα λόγια αγάπης και δύναμης που του έγραφε η γυναίκα του ήταν αυτά που τον κράτησαν στη ζωή.

Με δάκρυα στα μάτια ο κύριος Γιώργος συγκινείται όταν συλλογίζεται τις θυσίες που έκανε η σύζυγός του για να καταφέρει να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα