Συγκινεί ο Κλοπ στέλνοντας γράμμα σε παιδί με καρκίνο: Όλοι στη Λίβερπουλ βρισκόμαστε πλάι σου

20.09.2021 / 19:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pa 7

 Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παίρνοντας την πρωτοβουλία να στείλει γράμμα σε έναν μικρό φίλο της ομάδας που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του κατά του καρκίνου.

Ο Γερμανός τεχνικός ενθαρρύνει τον μικρό παραλήπτη λέγοντας πως όλη η Λίβερπουλ είναι στο πλάι του, φέρνοντας ως παράδειγμα τους παίκτες που αυτό τους βοηθά να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις.

«Ελπίζω να μην σε πειράζει που σου γράφω. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι όλοι στη Λίβερπουλ βρισκόμαστε στο πλάι σου. Προφανώς υπάρχει πολλοί οπαδοί και είναι αμέτρητες οι φορές που σταματάω και σκέφτομαι πόσος κόσμος υποστηρίζει εμένα και τους παίκτες. Μου φαίνεται τρελό ότι όλοι βρισκόμαστε τόσο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα κλαμπ.

Ελπίζω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα τους ενοχλήσει να λέω εκ μέρους τους ότι είμαστε όλοι μαζί σου. Είναι κάτι που έχει σημασία. Όταν ακούω τους παίκτες μου να μιλούν για το τι τους βοηθά να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις, ένα από τα πράγματα που παραδέχονται όλοι είναι η στήριξη που δέχονται από το κλαμπ και τους οπαδούς.

Ένα άλλο πράγμα που μου λένε είναι ότι η οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μάλλον δεν χρειάζεται να σου το πω αυτό, γιατί μου είπαν ότι έχεις μια λαμπρή οικογένεια και φίλους γύρω σου που κάνουν ό, τι μπορούν για να σε υποστηρίξουν.

You’ll Never Walk Alone», γράφει στο γράμμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα