Συγκέντρωση συνταξιούχων σήμερα στην Πάτρα

20.04.2021 / 7:27
CACHE_650X650_1_626242

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα Τρίτη οι απόμαχοι της εργασίας στην Πάτρα. Στις 10 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, οι σύλλογοι συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με όλα τα μέτρα και τις κατάλληλες αποστάσεις και διεκδικούν:

Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. Κατώτερη σύνταξη για όλους 600 ευρώ από τα 384 ευρώ που είναι σήμερα και άμεση καταβολή των συντάξεων.

Δωρεάν φάρμακα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού, επίταξη τώρα των ιδιωτικών δομών υγείας.

Καταβολή των αναδρομικών του 11μηνου σε όλους τους συνταξιούχους για τις κύριες και επικουρικές, συντάξεις, την 13η – 14η σύνταξη.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν από κοινού, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας Γιώργος Τσαπάρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΟΑΕΕ Κώστας Γεροπαναγιώτης, απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προς όλους τους συνταξιούχους της Πάτρας, που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά, τα ασφαλιστικά ταμία να κουρεύονται μαζί με τις παροχές σε υγεία και φάρμακα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα