Συγκέντρωση Κώστα Σβόλη: Το κόμμα μας είναι η Πάτρα, καλή απελευθέρωση από Δευτέρα- φωτό – βίντεο-

13.10.2023 / 7:09
received_1379857736220110

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση με φόντο τις κάλπες της δεύτερης Κυριακής. του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Σβόλη, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σβόλης “ξετύλιξε” το όραμά του για την Πάτρα, αναφερόμενος εκτενώς στον τουρισμό, την έρευνα και καινοτομία καθώς και στο τρένο που “πρέπει να έρθει σήμερα” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Δεσμεύτηκε για δημιουργία χώρου πολιτισμού και αθλητισμού στο Ριγανόκαμπο. Ασκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, τονίζοντας ότι “9 χρόνια δεν έχει παραδώσει ενα έργο. Παραλιακό μέτωπο με παραχώρηση από το 2018 και τίποτε άλλο. Της πήρε 6 χρόνια για να ανακαίινίσει το Αρσακείο”.

Στο μεταξύ υποστήριξε ότι η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, ασκεί προπαγάνδα λέγοντας στους συμβασιούχους οτι “ο Σβόλης θα τους απολύσει. Ο Σβόλης εχει αποδείξει πως είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Δεν έχουν να φοβούνατι τίποτα.  Ακόμη μία προπαγάνδα είναι οτι ο Σβόλης θα αυξήσει τα δημοτικά τελη. Θα μειώσουμε τα τέλη και σε περιοχές της Πάτρας και στις επιχειρησεις”.

“Το κόμμα μας είναι η Πάτρα. Όλοι στις κάλπες την Κυριακή. Καλή απελευθέρωση από Δευτέρα” ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Σβόλης.

Συγκέντρωση Κώστα Σβόλη: Το κόμμα μας είναι η Πάτρα, καλή απελευθέρωση από Δευτέρα- φωτό - βίντεο- 4
Συγκέντρωση Κώστα Σβόλη: Το κόμμα μας είναι η Πάτρα, καλή απελευθέρωση από Δευτέρα- φωτό - βίντεο- 5
Συγκέντρωση Κώστα Σβόλη: Το κόμμα μας είναι η Πάτρα, καλή απελευθέρωση από Δευτέρα- φωτό - βίντεο- 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα