Συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Καμάρες, Ριόλο, Βασιλικό και Μαζαράκι

17.06.2023 / 21:30
pa 3

«Συνομιλούμε με τους πολίτες». Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου, τέσσερις συγκεντρώσεις στελεχών, μελών και φίλων της φιλελεύθερης παράταξης και ειδικότερα σε Καμάρες, Βασιλικό, Ριόλο και Μαζαράκι.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, θα βρεθούν στις 8 το βράδυ στο Ριόλο (Καφέ Αριζόνα).

Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας, θα βρεθούν στις 8:30 το βράδυ στο Μαζαράκι (καφενείο Ζαχαρόπουλου).

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης, Νίκος Σπηλίπουλος, Κατερίνα Καραφωτιά, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ερυμάνθου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, θα βρεθούν στις 11.30 το πρωί στο Βασιλικό (Καφενείο «Το Χάνι»).

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη, Παναγιώτα Παυλοπούλου και Γιάννης Κουκουβέλας, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας Βασίλη Σταθακάρο και μέλη της ΔΕΕΠ, θα βρεθούν στις 8 το βράδυ στις Καμάρες (Καφενείο Οικονομόπουλου).

Το πέμπτο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές, θα περιοδεύσουν αύριο Κυριακή και θα διανείμουν Ψηφοδέλτια και το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την νέα τετραετία στις συνοικίες της Πάτρας και ειδικότερα σε Σύνορα, Λάγγουρα, Προσφυγικά, Αγία Αικατερίνη, Προφήτη Ηλία, Σαμακιά και Ριγανόκαμπο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα