Συγχαρητήρια από την Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1

29.06.2021 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Apollwn_Patras6

Με ανακοίνωση της η Λουξ συγχαίρει την ομάδα του Απόλλωνα για την άνοδο στην Α1.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Λουξ ως υπερήφανος χορηγός του Απόλλωνα Πατρών αλλά και ο Κώστας Μαρλαφέκας, ως Μέλος του ΔΣ της ομάδας, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την επιστροφή του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 μπάσκετ.
Ο Απόλλων Πατρών αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια με πάθος επιστρέφοντας πλέον εκεί που ανήκει, στην Α1 μπάσκετ. Η Λουξ ως μέλος αυτής της σπουδαίας μπασκετικής «οικογένειας» νιώθει υπερήφανη για την ανοδική πορεία της ομάδας, που ξεχωρίζει τόσο για τον λαοφιλή χαρακτήρα της όσο και για την ιστορικότητα του ονόματός της, καθώς αναμένεται να συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας στο αθλητικό «γίγνεσθαι» το 2026.
Ο Κώστας Μαρλαφέκας σχολιάζει: «Εύχομαι η άνοδος του Απόλλωνα Πατρών να είναι μια από τις πολλές επερχόμενες επιτυχίες του. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στον κόσμο, που αποτελούν την ψυχή της ομάδας».

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα