Παρασκευή, 3.02.2023, 9:15 μμ

Σβόλης στον Max FM: “Η Πάτρα δεν αξιοποιεί καθόλου τον τουρισμό”

25.01.2023 / 10:58
SINIS

Στον Αλέξανδρο Κογκόλη και την εκπομπή “Πρωινές Παρεμβάσεις” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη”, Κ. Σβόλης. Σχολιάζοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 / 1, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της τοπικής οικονομίας είπε:

Δεν είναι ότι σε εμένα προσωπικά δεν άρεσε η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού. Πρόκειται για μια γενικότερη άποψη και εικόνα που επικρατεί. Οι περισσότεροι πολίτες αν τους ρωτήσουμε για την έναρξη, θα πουν κάτι αρνητικό. Άρα, αυτό από μόνο του σημαίνει ότι δεν ήταν μια επιτυχημένη τελετή. Δεν πέτυχε και αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη. Αυτό λένε οι περισσότεροι. Ας ελπίσουμε το υπόλοιπο καρναβάλι, από εδώ και πέρα, να πάει αλλιώς και να είναι επιτυχημένο.

Ο τουρισμός, η μεγάλη βιομηχανία της Ελλάδος, απουσιάζει πλήρως. Δεν τον έχουμε αξιοποιήσει καθόλου προκειμένου να φέρουμε κόσμο στην πόλη μας. Λείπει ο αθλητικός, πολιτισμικός, ο ιαματικός τουρισμός. Ο τουρισμός φέρνει κόσμο και ο κόσμος φέρνει χρήμα προκειμένου να κινηθεί η οικονομία μας. Πρέπει όμως για να γίνουν όλα αυτά, να τα έχεις καλά με την κεντρική κυβερνητική αρχή. Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα