Παρασκευή, 17.09.2021, 9:28 πμ

Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι εξήγησε γιατί δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

08.07.2021 / 22:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 2

Μια από τις στιγμές του Survivor η οποία σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από τον κόσμο του twitter όσο και από τα πάνελ των εκπομπών ήταν όταν ο Γιώργος Κόρομι αρνήθηκε να μοιραστεί τα ψάρια που έπιασε με το ψαροντούφεκο, με τον συμπαίκτη του Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος Κόρομι, το πρωί της Πέμπτης πέρασε την πόρτα του «Love It» και εξήγησε στην Ιωάννα Μαλέσκου το λόγο που έκανε την συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Γιώργος Κόρομι ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι τόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Του είχα δώσει μετά φαγητό».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα