Survivor all star: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Βασάλος

29.05.2023 / 16:23
survivor-1-18

Σήμερα, 29 Μάη οι παίκτες αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου έδωσε το spoiler.O Γιάννης Βασάλος αποκάλυψε ότι ο γιος του, Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον πρώτο αγώνα ασυλία και τόνισε στους διαδικτυακούς φίλους του να τον στηρίξουν.

«Ημέρα υποψηφιότητας για τον Κωνσταντίνο. Σήμερα στηρίζουμε όλοι Κωνσταντίνο Βασάλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Πάντως και τα spoilers αναφέρουν ότι η μπλε ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και πράγματι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Δείτε την ανάρτησή του Γιάννη Βασάλου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm