Στον κόσμο του cyber sex

16.09.2023 / 19:30
cyber-sex

Το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ και το cyber sex, έχει μετατραπεί σε μία παγκόσμια επιχείρηση στην οποία διακινούνται δεκάδες χρήματα και ο τζίρος του ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα.

Το διαδικτυακό στριπτίζ έχει εξαπλωθεί με την μορφή μπίζνας τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Η Πάτρα δεν αποτελεί εξαίρεση και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός στις σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για γνωριμίες, οι καταχωρήσεις από Πάτρα δεν είναι καθόλου λίγες.

Στην διαδικασία αυτή παίρνουν μέρος ολοένα και περισσότερες γυναίκες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των στρωμάτων από νοικοκυρές παντρεμένες μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερες επαγγελματίες, αλλά και φοιτήτριες, έναντι του αντίστοιχου τιμήματος.

Στην Πάτρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο αριθμός των γυναικών που προσφέρουν στο διαδίκτυο τις ερωτικές τους υπηρεσίες, δηλαδή είτε το γυμνό τους κορμί, είτε προκλητικές πόζες που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν το άτομο που συνομιλεί μαζί τους (κυρίως μέσω skype), ξεπερνά τις 150.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ τουλάχιστον και φτάνουν έως και τα 200 ευρώ την ώρα, ανάλογα βέβαια με τι ζητάει ο πελάτης και το τι είναι διατεθειμένες αυτές να προσφέρουν στην οθόνη του υπολογιστή του.

Τα πιο σκληρά θεάματα που είναι η αυτοικανοποίηση ή και η χρήση ερωτικών βοηθημάτων μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 300 με 400 ευρώ την ώρα. Η πρώτη επαφή γίνεται συνήθως μέσα από τις ερωτικές ιστοσελίδες που υπάρχουν ανά τον κόσμο, σε μορφή αγγελιών, με ψευδώνυμα που παραπέμπουν στο θέμα.

«Επαφές» στην άλλη άκρη του κόσμου

Οι πελάτες φυσικά με τους οποίες συνομιλούν ή καλύτερα συνουσιάζονται διαδικτυακά οι γυναίκες δεν προέρχονται από την Ελλάδα, αλλά συνήθως είναι από την άλλη άκρη του κόσμου, κάτι που άλλωστε επιδιώκουν για ευνόητους λόγους και οι ίδιοι οι πελάτες.

Εξάλλου, πέρα από τις γυναίκες, δεν είναι λίγοι και οι Πατρινοί που συμμετέχουν στο «παιχνίδι» αυτό, κάνοντας τους πελάτες και βρίσκοντας διαδικτυακές ιέρειες του σεξ από τη Βραζιλία ή την Αργεντινή ή από άλλες χώρες όπου η ταρίφα του στριπτίζ πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της φτώχειας που επικρατεί εκεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα