“Στο ψυγείο” η Αργολίδα – Κρυστάλλωσε ο κάμπος από τις χαμηλές θερμοκρασίες

20.01.2021 / 12:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Πάγωσε η Αργολίδα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους μείον πέντε βαθμούς κατά τόπους στον Αργολικό κάμπο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.θερμοκρασία που κατέγραψε ο αυτόματος σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους ήταν οι -2 με -3 βαθμούς Κελσίου όπου επικράτησαν για όλη τη νύχτα, ενώ αγρότες κάνουν λόγο πως κατά τόπους έφτασε και τους -5. Αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών ήταν να παγώσει το νερό από τις τεχνητές βροχές που χρησιμοποιούν οι καλλιεργητές για να προστατεύσουν τα δέντρα τους και να δημιουργηθούν οι γνωστοί κρύσταλλοι κάτω από τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο φετινό ισχυρό παγετό  στην παραγωγή και αναμένουν  οι αγρότες να δουν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πάγωσε η Αργολίδα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους μείον πέντε βαθμούς κατά τόπους στον Αργολικό κάμπο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.θερμοκρασία που κατέγραψε ο αυτόματος σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους ήταν οι -2 με -3 βαθμούς Κελσίου όπου επικράτησαν για όλη τη νύχτα, ενώ αγρότες κάνουν λόγο πως κατά τόπους έφτασε και τους -5. Αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών ήταν να παγώσει το νερό από τις τεχνητές βροχές που χρησιμοποιούν οι καλλιεργητές για να προστατεύσουν τα δέντρα τους και να δημιουργηθούν οι γνωστοί κρύσταλλοι κάτω από τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο φετινό ισχυρό παγετό  στην παραγωγή και αναμένουν  οι αγρότες να δουν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πάγωσε η Αργολίδα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους μείον πέντε βαθμούς κατά τόπους στον Αργολικό κάμπο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.θερμοκρασία που κατέγραψε ο αυτόματος σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους ήταν οι -2 με -3 βαθμούς Κελσίου όπου επικράτησαν για όλη τη νύχτα, ενώ αγρότες κάνουν λόγο πως κατά τόπους έφτασε και τους -5. Αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών ήταν να παγώσει το νερό από τις τεχνητές βροχές που χρησιμοποιούν οι καλλιεργητές για να προστατεύσουν τα δέντρα τους και να δημιουργηθούν οι γνωστοί κρύσταλλοι κάτω από τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο φετινό ισχυρό παγετό στην παραγωγή και αναμένουν οι αγρότες να δουν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα