Στο Πανόπουλο Ηλείας η Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα σήμερα Παρασκευή 28/01

28.01.2022 / 8:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
cnrtvejwgr61f0419f1aac0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι καταδρομικοί εμβολιασμοί των κατοίκων της υπαίθρου σε περιοχές της Αχαΐας και την Ηλείας, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ.

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στο Πανόπουλο Ηλείας (στο Αγροτικό Ιατρείο κατά τις ώρες 9:30 με 14:00) προκειμένου να εμβολιαστούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είτε με την α΄ δόση, είτε με τη β΄ δόση ή με την αναμνηστική (γ) δόση του εμβολίου της Phizer. Όσοι κάτοικοι θα συμμετάσχουν στην εμβολιαστική διαδικασία, είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σημαντική είναι η βοήθεια και η στήριξη του Κέντρου Υγείας Ερυμάνθου που θα συνδράμει σε αυτή την εμβολιαστική διαδικασία με την διάθεση ιατρικού προσωπικού και εμβολίων.

Η οργάνωση των καταδρομικών εμβολιασμών στους κατοίκους της επαρχίας έχει τη μορφή επιτόπιας εμβολιαστικής δράσης με όφελος την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου του νέου κορωνοιού, την αποφυγή της νοσηρότητας και τη διατήρηση της Δημόσιας Υγείας σε υψηλά επίπεδα για τις περιοχές αυτές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα