Παρασκευή, 17.09.2021, 4:03 μμ

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ Γιάννη Καρβέλη, η Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας, Αριστέα Ρόμπολα

13.09.2021 / 13:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΚΑΡΒΕΛΗΣ - ΡΟΜΠΟΛΑ

Μετά την επίσκεψη στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη του β’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστου Πλούμη και την εδραίωση της συνεργασίας με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή του ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος, ακολούθησε η επίσκεψη της Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής ΕΠΣ Αχαΐας, κ. Αριστέας Ρόμπολα. Το αντικείμενο της συζήτησης, ήταν τα μέτρα που αφορούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα με αφορμή την έναρξη του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος.Ο κ. Καρβέλης σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση για την ασφαλή διεξαγωγή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή.
Συζητήθηκε επίσης και η κοινή συνισταμένη μεταξύ της 6ης ΥΠΕ και της ΕΠΣ Αχαΐας, για τον πλήρη εμβολιασμό των συμμετεχόντων, αθλητών, παραγόντων προπονητών και τεχνικών των ομάδων που συμμετέχουν στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα η ποδοσφαιρική χρονιά. Προς αυτή την κατεύθυνση η 6η ΥΠΕ, θα παρέχει πλήρη κάλυψη για την εμβολιαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα