Κ.Πελετίδης – Δ. Κουτσούμπας: Τί δήλωσαν μετά τη συνάντησή τους-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

20.01.2023 / 13:50
koutsoumpas 2-ink

14.18 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρίσκεται στην Πάτρα, στο πλαίσιο περιοδείας του.
Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, συζητώντας θέματα που αφορούν στον Δήμο και ενημερώθηκε για όλα τα μεγάλα ζητήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του Δήμου, την καθημερινότητα του λαού και είναι δυσεπίλυτα εξαιτίας της αντιλαϊκής, κυβερνητικής πολιτικής.

Αμέσως μετά την συνάντηση, προχώρησαν σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά ο Δήμαρχος, δήλωσε τα εξής: «Είναι χαρά μας που σήμερα υποδεχτήκαμε στο Δημαρχείο τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, γιατί στην προσπάθεια που κάνουμε, να λύσουμε προβλήματα της πόλης μας, είχαμε πάντα την συμπαράσταση του ΚΚΕ και του Γ.Γ. προσωπικά και αυτά έφταναν να συζητηθούν στην Βουλή και να γίνονται ακόμα γνωστά και πανελλαδικά. Πιστεύουμε στην κοινή συνεργασία για το καλό του λαού μας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα συνεχιστεί».

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε αμέσως μετά: «Βρισκόμαστε συχνά στην Πάτρα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο από τις μεγαλύτερες πόλεις της πατρίδας μας με χιλιάδες εργαζόμενους, με συνανθρώπους μας που υποφέρουν μέσα σ’ αυτό το σύστημα με τις αντιλαϊκές πολιτικές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Βρισκόμαστε συχνά, γιατί ακριβώς αυτός ο λαός, έχει μια αγωνιστική Δημοτική Αρχή, με Δήμαρχο τον Κώστα τον Πελετίδη, που όλα αυτά τα χρόνια, διεκδικεί, αγωνίζεται, βρίσκεται στο πλευρό του Πατραϊκού λαού, είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Πολλοί Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, των περιοχών που επισκεπτόμαστε, αυτό ακριβώς μας λένε: η Πάτρα είναι υπόδειγμα. Κι αυτό γίνεται χάρη στην μεγάλη προσφορά, την δουλειά, την συλλογική δράση της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη και η ανανέωση της θητείας του για μια ακόμα φορά, θα δείξει ότι αυτή η προσπάθεια, πρέπει να περάσει σε ανώτερα επίπεδα.
Η Πάτρα έχει ήδη αλλάξει και το βλέπουμε όλοι όσοι ερχόμαστε εδώ. Κι έχει αλλάξει όχι μόνο σε επίπεδα που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά κυρίως σε υποδομές, παρά την υποχρηματοδότηση των Δήμων. Και όλα αυτά, τα απολαμβάνει ο Πατραϊκός λαός, γιατί γι’ αυτόν γίνονται, παρά τα χτυπήματα που δέχεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές. Είμαστε στο πλευρό του Πατραϊκού λαού, της Δημοτικής Αρχής, των μαζικών φορέων της περιοχής, για να κάνουμε μαζί ό,τι καλύτερο μπορούμε και γίνεται».

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το Δημαρχείο της Πάτρας επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Τον Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλάει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, σε συγκέντρωση στην ΕΑΠ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα