Στο Αίγιο στις 13 Φεβρουαρίου , ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

28.01.2022 / 10:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
<img src="https://dete.gr/wp-content/uploads/2022/01/9xkdzg1619464636068-scaled-850x460.jpg" title="ÔÅËÅÔÇ ÐÁÑÁÄÏÓÇÓ-ÐÁÑÁËÁÂÇÓ ÓÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ

ÐÑÏÊÏÐÇÓ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÓ – ÊÁÔÅÑÉÍÁ ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ

POOL ÐÁËÁÉÏËÏÃÏÓ ÍÉÊÏÓ" alt="ÔÅËÅÔÇ ÐÁÑÁÄÏÓÇÓ-ÐÁÑÁËÁÂÇÓ ÓÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ ÐÑÏÊÏÐÇÓ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÓ - ÊÁÔÅÑÉÍÁ ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ POOL ÐÁËÁÉÏËÏÃÏÓ ÍÉÊÏÓ" />

Από τον Δήμο Αιγιαλείας ανακοινώνεται ότι ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα επισκεφθεί το Αίγιο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και θα παραστεί σε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και ακολούθως θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Αίγιο είχε προγραμματιστεί για ανήμερα της επετείου, όμως οι συνέπειες της πρόσφατης σφοδρής κακοκαιρίας δεν του επέτρεψαν να παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής.

Υπενθυμίζεται πως ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Δήμου Αιγιαλείας με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς το 2017 υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα που όρισε την 26η Ιανουαρίου ως τοπική εορτή ιστορικής σημασίας για τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα