Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ο Βασίλης Αϊβαλής

07.09.2023 / 16:09
αιβαλης εκπαίδευση 1 (1)

Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας επισκέφθηκε σήμερα, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», και υποψηφίους συμβούλους.

Ο κ. Αϊβαλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ Αχαΐας κ. Νικόλαο Κλάδη και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ Αχαΐας κ. Ευγενία Πιερρή, για θέματα που αφορούν το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία της Πάτρας, την ετοιμότητα που υπάρχει για την υποδοχή των μαθητών και τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Εκτός των άλλων συζητήθηκε διεξοδικά το πρόγραμμα της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» για την παιδεία στην Πάτρα και την ευρύτερη αυτής περιοχή, αλλά και τα περιθώρια συνεργασίας με τον Δήμο για την επίλυση προβλημάτων, ενώ ο κ. Αϊβαλής  ζήτησε από τους κκ. Κλάδη και Πιερρή να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική διαβούλευση που πραγματοποιεί η παράταξή του και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ως  καθ΄ύλην αρμόδιοι,  προκειμένου το σχέδιο που θα καταρτιστεί για την Πάτρα του αύριο να είναι το καλύτερο δυνατό και με την συμβολή όλων των συμπολιτών μας.

Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ο Βασίλης Αϊβαλής 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα