Στις 30/8 η συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο Ημιμαραθώνιο Πάτρας, «Φάνης Τσιμιγκάτος»

28.08.2023 / 10:50
1-Σ.-Ανδριόπουλος

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο θα συναντηθούν μεγάλες δόξες του Πατραϊκού και Ελληνικού στίβου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας, για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου συναθλητή τους μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου και να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου για την παραπέρα ανάπτυξη του στίβου στην πόλη μας.

Ο Χάρης Λίτσας που θα τιμηθεί για τη μεγάλη του προσφορά στον Αθλητισμό και οι τρεις Πρεσβευτές του μεγάλου Ημιμαραθωνίου της πόλης μας  Νίκος Αργυρόπουλος, Σπύρος Ανδριόπουλος και Παναγιώτα Νικολακοπούλου θα πλαισιώσουν τον Δήμαρχο Πατρέων και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστα Πελετίδη στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που με τιμά η πόλη μου. Ευχαριστώ θερμά την Οργανωτική Επιτροπή του Νυκτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος», τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο», δήλωσε για το γεγονός, ο Χάρης Λίτσας.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Δ. Πελοποννήσου, Παναχαϊκή Γ.Ε. και Α.Ο.Π. Κούρος, εκπρόσωπος του Σ.Μ.Α.Χ. Φειδιππίδης ο ρόλος του οποίου έχει αναβαθμιστεί εφέτος αναλαμβάνοντας την οργάνωση της συμμετοχής των δρομέων υγείας από όλη τη χώρα και  εκπρόσωποι των θεσμικών υποστηρικτών.

Στη συνέντευξη Τύπου τέλος, θα ανακοινωθούν στοιχεία για την πορεία του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος», ενώ οι μεγάλοι δρομείς θα αναφερθούν στη σημασία του θεσμού για την πόλη μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα