Στις 18/5 έρχεται εκδήλωση αφιερωμένη στο «New European Bauhaus»

16.05.2022 / 14:52
EDIC_BAUHAUS

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, τo Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών,  Γιάννη Αίσωπο, διοργανώνουν  Workshop με θέμα «New European Bauhaus».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 στο Royal Theatre στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το «Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus» που λειτουργεί ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία και γίνεται  το σημείο συνάντησης της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας  για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, συμπεριληπτικό και όμορφο.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλίας Κωνσταντόπουλος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,Ρίβα Λάββα, η Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Πατρών, Βασιλική Πετρίδου, και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών, Αγάπη Πρώιμου. Στο workshop  θα λάβουν μέρος  φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στον  παρακάτω σύνδεσμο: 

  • https://forms.gle/oDQiHAmimNsoo4mb6

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή του κοινού στο workshop ενώ για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν το website του Europe Direct,www.edic.pde.gov.gr ή το website του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών www.arch.upatras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα