Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας -Συναντήσεις με υγειονομικούς φορείς και εργαζόμενους

13.01.2021 / 7:09
tsipras

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα για σειρά συναντήσεων με υγειονομικούς φορείς και εργαζόμενους, συνοδευόμενος σύμφωνα με πληροφορίες από τον πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Στις 10:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και θα μετέχει σε σύσκεψη με τη Διοίκηση και Διευθυντές κρίσιμων κλινικών του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ θα πραγματοποιήσιε συνάντηση με εργαζόμενους.

Στη συνέχεια (12:30) θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας), ενώ μία ώρα αργότερα (13:30) συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να μεταβεί και στο σχολικό συγκρότημα Νίκος Τεμπονέρας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον δολοφονηθέντα καθηγητή. Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να καταθέσει λουλούδια στο μνημείο του καθηγητή τιμώντας τη θυσία του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα