Στην Ηλεία ο Ν. Φαρμάκης – Θα δει τα έργα στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

03.11.2020 / 8:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
farmakis_lentzas

Στην Ηλεία θα βρεθεί σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης αφού θα επισκεφθεί το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκειμένου να δει την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην περιοχή.
Πρώτη στάση στην Μανωλάδα όπου θα δει πως εξελίσσεται το έργο που αφορά το Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή ενώ θα περάσει και από όλα τα σχολικά συγκροτήματα στα οποία γίνονται παρεμβάσεις ή εργασίες και στα οποία συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θα δει από κοντά όλα τα έργα που εκτελούνται στο δήμο και θα ενημερωθεί τόσο για την πορεία τους όσο και για το αν χρειάζονται συμπληρωματικές υποδομές για την αύξηση της λειτουργικότητάς τους.

Με τον Δήμαρχο θα βρεθούν και στο λιμάνι προκειμένου και εκεί να δουν τις εργασίες στα έργα που αφορούν την χερσαία ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Περιφέρειας είναι κάτι παραπάνω από αγαστή με αποτέλεσμα να αξιοποιείται κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής

“Η συνεργασία μας με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη είναι κάτι παραπάνω από αγαστή και υπάρχει μία αλληλεπίδραση η οποία αξιοποιείται για το καλό των δημοτών μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα