Στην Ελλάδα η Κυπριακή αποστολή για υποστήριξη στην κατάσβεση πυρκαγιών

25.08.2023 / 8:23
aerodromio-kyprioi-pyrosvestes.jpg

Ομάδα που αποτελείται από 31 άτομα αποστέλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, προκειμένου να συμβάλει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, έπειτα από σχετικό αίτημα.

Στην αποστολή της Κύπρου συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής ‘Αμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Οπως ανέφερε νωρίς σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής σε ανάρτησή του στο Twitter “αναχωρεί τώρα για την Ελλάδα η Κυπριακή αποστολή για υποστήριξη στην κατάσβεση πυρκαγιών μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων Κρατικών Υπηρεσιών και ιδιαίτερα του υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κύπρου και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ‘Αννας Κουκκίδη – Προκοπίου. Η αποστολή αποτελείται από 31 άτομα (13 από Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, 13 από Πολιτική ‘Αμυνα και 5 από Υπηρεσία Ασθενοφόρων).

Τους ευχόμαστε να είναι ασφαλείς και η υποστήριξη τους στους συναδέλφους μας στην Ελλαδα που αγωνίζονται εδώ και μέρες για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων να είναι όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική. Ο Αρχιπύραρχος Π.Υ κ. Ν. Λογγίνος και η Υπεύθυνη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ρ. Κωνσταντίνου ευχήθηκαν στην αποστολή Καλή επιτυχία”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα