Στην αντεπίθεση περνά ο πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό του γιου του

02.02.2023 / 21:50
ka 69

«Ψευδείς» χαρακτηρίζει μέσω της συνηγόρου του, τις καταγγελίες ο 38χρονος πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό του 4χρονου γιου του μαζί με την μητέρα του. Υποστηρίζει πως όλα είναι κατασκευασμένα από την πρώην σύζυγό του – μητέρα του παιδιού, η οποία έκανε και την καταγγελία, για να του πάρει το παιδί.

 «Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και η αποκοπή οποιασδήποτε σχέσης του παιδιού με τον πατέρα και τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση. Έχουν δει εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα», ανέφερε η συνήγορος Μαρία Χατζηχαρίση.

Η ίδια τόνισε ότι: «Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμόδιου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που εμπεριέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψεύδους της καταγγελίας της. Όλα τα παραπάνω θα αναδειχθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών, που είναι οι μόνες αρμόδιες να επιληφθούν, θα επακολουθήσει δε τάχιστα η αναζήτηση ποινικών, αστικών και κάθε είδους ευθυνών από κάθε υπεύθυνο για τη βάναυση αυτή προσβολή της προσωπικότητας του εντολέα μου».

Τι είπε η μητέρα του 4χρονου

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού μίλησε στο Mega και δήλωσε πως αυτό που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να φανεί όλη η αλήθεια. Αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το παιδί της είπε:

«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε, ούρλιαζε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές». Σχετικά με τη σημερινή του κατάσταση ανέφερε πως είναι «αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα