Παρασκευή, 30.07.2021, 5:34 μμ

Στη Ζάκυνθο ποντάρουν αναγκαστικά στους νέους τουρίστες που έρχονται με μια τσάντα στο χέρι

14.06.2021 / 20:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
to 10

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου Χριστίνα Τετράδη, μιλώντας στον «Νεολόγο» των Πατρών, για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ανέφερε τα εξής:

 «Η ζημιά είναι μεγάλη για τον τουρισμό της Ζακύνθου, αλλά και γενικότερα των Ιονίων νησιών. Αυτό που φαίνεται είναι ότι πλέον διαγράφονται καινούργιες συνθήκες σε διεθνές επίπεδο για τον τουρισμό που καθορίζονται από την υγειονομική κατάσταση της κάθε χώρας.

Κυρίαρχο στοιχείο σε αυτές τις συνθήκες για τον τουριστικό κλάδο είναι η αβεβαιότητα και φάνηκε αυτό όχι μόνο στη δική μας περίπτωση, αλλά και σε αυτή της Πορτογαλίας που μέσα σε λίγες μέρες από την πράσινη ζώνη τέθηκε από την βρετανική κυβέρνηση στην πορτοκαλί.

Η αβεβαιότητα αυτή προωθεί τον τουρισμό της τελευταίας στιγμής, ενώ μας αναγκάζει να στραφούμε κυρίως στις νεανικές ηλικίες, αυτές που εύκολα μπορούν χωρίς προγραμματισμό να αποφασίσουν ένα ταξίδι στην χώρα μας.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες, που έχουν οικογένεια μαζί τους, δύσκολα θα προχωρήσουν σε κρατήσεις, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι, χωρίς να ξέρουν ουσιαστικά που βαδίζουν. Πλέον ελπίζουμε σε ένα καλό τετράμηνο από τον Ιούνιο και μετά, με στόχο να φτάσουμε έστω και το 40% της κίνησης του 2019».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα