Στη Βουλή από την Χρ. Αλεξοπούλου το Καραμανδάνειο και το Νοσοκομείο Αιγίου

25.11.2021 / 11:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
alexopoulou_epitropi

Τα ζητήματα και τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Αχαΐας και συγκεκριμένα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων και του Νοσοκομείου Αιγίου έφερε στην Βουλή η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η ανακοίνωση της κα. Αλεξοπούλου αναφέρει:

“Στη Βουλή έφερε το άκρως επίκαιρο ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής,με θέμα: Προτάσεις και κίνητρα για τη στελέχωση των δομών δημόσιας υγείας, η κα Αλεξοπούλου μετέφερε το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας και την έκκληση της ιατρικής κοινότητας στην Αχαΐα για την άμεση κάλυψη των κενών ιατρικών θέσεων προσωπικού (αναισθησιολόγοι, ακτινολόγοι, ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι), τόσο στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική Αχαΐα. Παράλληλα, η Βουλευτής έκανε ειδική μνεία και στο πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή, όπως είναι τα Κέντρα Υγείας Ακράτας, Καλαβρύτων, Χαλανδρίτσας, Ερυμάνθειας.

Η κα Αλεξοπούλου ζήτησε να υπάρξει ακόμα πιο στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κ. Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Μίνα Γκάγκα οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Περιφερειών,  έτσι ώστε να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει και να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων και των υπολοίπων δομών δημόσιας υγείας στο νομό Αχαΐας.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα