Στη Βοιωτία και εκτός καραντίνας ο Ιερώνυμος- Τι συμβαίνει με τους Μητροπολίτες

12.11.2020 / 14:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ierwnymos_in_1111_1-1536x1077-666x399

Στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρίσκεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τί πραγματικά συμβαίνει με τα κρούσμαστα στα μέλη της Ιεράς Συνόδου και τους Μητροπόλιτες.

Στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος, εκεί όπου του επιλέγει να απομονώνεται να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο, να διαβάζει, να προσεύχεται, να γράφει άρθρα και να µεταµορφώνεται σε έναν πραγµατικό αγρότη και κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, ούτε και κανένα άλλο μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, δεν έχει τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, καθώς κανένας Συνοδικός Ιεράρχης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Γεγονός παραμένει ότι έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του Συνοδικού Μεγάρου.

Τί συμβαίνει με τους Μητροπολίτες

Τα κρούσματα, ωστόσο, φαίνεται να αυξάνονται στους κόλπους των Μητροπολιτών. Μετά τον Μητροπολίτη Ιερισσού, ο οποίος εξήλθε χτες του νοσοκομείου και τυ Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο οποίος νοσεί με ελαφρά συμπτώματα και βρίσκεται σπίτι του, έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για ακόμη 4 Μητροπολίτες θετικούς στον Κορονοιό.

πηγή: dogma.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα