Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τον τσακωμό μας, κάναμε να μιλήσουμε ένα μήνα»

25.08.2023 / 10:49
konstantinidis-stefanos

Με το τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου. Όπως όλα δείχνουν, η νέα χρονιά θα τον βρει στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη και το “Mega Καλημέρα”.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο περιοδικό “7Μέρες Tv” και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με το κλείσιμο της χρονιάς ανακοίνωσες την ολοκλήρωση της συνεργασίας σου με την Κατερίνα Καινούργιου, παρά τη δημόσια δήλωση της παρουσιάστριας ότι τόσο η ίδια όσο και ο Alpha ήθελαν να συνεχίσετε, τονίζοντας μάλιστα σε δηλώσεις σου ότι αποχώρησες από την εκπομπή μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα. Για ποιο λόγο έκλεισες τη συνεργασία σου με τον Alpha;

Η Κατερίνα ήταν απέναντί μου μια παρουσιάστρια που σεβάστηκε ειλικρινώς την προσωπικότητά μου on και off air. Οι ιθύνοντες σέβονταν τη δουλειά μου και τα ρεπορτάζ μου. Υπάρχουν όμως στιγμές που αισθάνεσαι έτοιμος για άλλα ταξίδια με άλλα πλοία.

Αν δε ρισκάρω τώρα, πότε θα το κάνω; Έφτασα 45. Τώρα, λοιπόν. Με ευγνωμοσύνη όμως προς τους πρώην εργοδότες μου αλλά και ξεκάθαρη πλέον οριοθέτηση των αξιών μου και των κόκκινων γραμμών μου στον τρόπο διαχείρισης του τηλεοπτικού αέρα από τους συνεργάτες μου.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, έλεγε πως οι σχέσεις των ανθρώπων της εκπομπής υπήρξαν τεταμένες ανά περιόδους. Είναι αλήθεια;

Ό,τι πιο τεταμένο το βλέπατε ζωντανά και τίποτα δεν ήταν στημένο. Παρασκήνιο και εσωτερικές διαμάχες δεν υπήρχαν πέραν του αέρα. Οι όποιες διαφωνίες λύνονταν στον αέρα και, ναι, δεν ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι του “Big Brother”. Ακούγεται λυτρωτικό, αν μιλήσεις με άλλες εκπομπές όπου όλα λειτουργούν παρασκηνιακά. Δεν το λες όμως και ιδανικές συνθήκες, όταν αυτό αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινότητάς σου.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για παράδειγμα, υπήρξαν στιγμές on air που είχατε εντάσεις.

Μόνο μια φορά σε 220 εκπομπές είχαμε ένταση με τον Ανδρέα. Την πρέπουσα όμως για να το ευχαριστηθούμε. Του Αντρέα του συμπεριφερόμουν σα να ήταν πατέρας μου, γιατί έχει πολλά κοινά μαζί του. Τη μόρφωση, την αγάπη για τα ίδια είδη μουσικής, για το Πολυτεχνείο και την, τότε, αριστερά.

Με τον Αντρέα κάναμε ουσιαστικές συζητήσεις εκτός αέρα. Εκείνη τη μέρα έκανε φάουλ. Μεγάλο φάουλ, και το ξέρει. Κάναμε να μιλήσουμε για κανένα μήνα. Σαν τον πατέρα με τον γιο. Με τον Αντρέα, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και δε σου κρύβω ότι τώρα ζητάω τη γνώμη του για το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει με βεβαιότητα ότι το Σεπτέμβριο θα βρεθείς ξανά τηλεοπτικά με την Ελεονώρα Μελέτη στο “Μega Καλημέρα”.

Αφού το λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ… Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στη πιο μεστή φάση της καριέρας της, έχουμε κοινές συνισταμένες, την εξής μια και βασική: δε μπορούμε τα ψώνια και τους τοξικούς, ψεύτες συνεργάτες. Το Mega είναι το “Mega το καλό”. Κι εμένα μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα