Σταμάτης Τζελέπης: “Στο χώρο μας η απληστία και η ματαιοδοξία περισσεύουν”

21.08.2021 / 19:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tzelepis2108

Όσα εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Τζελέπης σε συνέντευξη του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου ο ηθοποιός Σταμάτης Τζελέπης όπου, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στους Θανάση Βέγγο, Κώστα Καζάκο και Μίμη Φωτόπουλο.

Γνώρισες μεταξύ άλλων σπουδαίων ηθοποιών και τον Θανάση Βέγγο που παίξατε μαζί. Υπάρχει κάποιο περιστατικό που συνέβη όσο παίζατε μαζί και το θυμάσαι έντονα;

Ο Κώστας Καζάκος είναι ο θεατρικός μου πατέρας και ο Θανάσης Βέγγος ο τηλεοπτικός και κινηματογραφικός μου πατέρας. Και οι δύο υπήρξαν απέραντα γενναιόδωροι απέναντί μου. Ο δε Μίμης Φωτόπουλος, αυτός που μου προσέφερε τη μεγάλη ευκαιρία στο “Δον Καμίλο”, το ρόλο του καρδινάλιου που παρουσιάστηκε στο Θέατρο της Δευτέρας, το οποίο παίζεται μέχρι και σήμερα, μετά από 40 χρόνια. Αυτός ο ρόλος με έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό και από εκεί άρχισε η πορεία μου να εξελίσσεται δυναμικά και ανοδικά.

Στη σειρά «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντί μου. Κάθε πρωί που ο σκηνοθέτης Γιώργος Λαζαρίδης έφερνε τα κείμενα, ο Θανάσης έλεγε: «Γιώργο, δώσε τα λόγια μου στον Σταμάτη. Εγώ χόρτασα». Αυτός ήταν ο Θανάσης Βέγγος, σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους πρωταγωνιστές που κυριολεκτικά μου έπαιρναν τις ατάκες από το στόμα. Δυστυχώς, στο χώρο μας η απληστία και η ματαιοδοξία περισσεύουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα