Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν ο Θοδωρής Μαροσούλης ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις, καταλαβαίνεις πως πρέπει να συνεχίσει»

03.07.2023 / 15:31
tsimtsili_-_meleti

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης την Παρασκευή όχι μόνο βάφτισαν την κόρη τους αλλά παντρεύτηκαν επίσης και με έναν θρησκευτικό γάμο-έκπληξη.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε στην εκπομπή του «Happy Day» ότι επικοινώνησε με μηνύματα με την Ελεονώρα Μελέτη, λίγο μετά τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης της.

«Μίλησα με την Ελεονώρα Μελέτη με μηνύματα και μου είπε ότι όντως ήταν μια έκπληξη του Θοδωρή, γιατί πήρα να της ευχηθώ. Ο Θοδωρής πρέπει να έπαιξε έξυπνα. Είχε τη στρατηγική του στυλ “Διαλέξτε κάτι λευκό να βάλετε που ταιριάζει στη βάφτιση”. Ήταν όντως έκπληξη. Δεν το ήξερε κανένας καλεσμένος, σίγουρα ο Θοδωρής (το ήξερε), κάποιοι από την οικογένεια και ο παπάς. Αν ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις, καταλαβαίνεις πως πρέπει να συνεχίσει…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ελεονώρα, μην ασχολείσαι. Αν κάποιος θέλει να βρει να πει κάτι κακό ή κάτι αρνητικό θα το πει. Αν του απαντάς, του δίνεις τη χαρά ότι σε ενόχλησε» σχολίασε η παρουσιάστρια αναφορικά με τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για το όνομα της κόρης της, Αλεξάνδρα – Ωκεανίδα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα