Στα Ζαρουχλέϊκα ο Βασίλης Αϊβαλής: «Θα ανατρέψουμε την ανισορροπία σε βάρος των νοτίων συνοικιών της πόλης»

15.09.2023 / 18:25
ΖΑΡ-6

Στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» Βασίλης Αϊβαλής, μαζί με ομάδα υποψηφίων συμβούλων της παράταξης.

Η υποδοχή από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής ήταν ιδιαίτερα θερμή με τους πολίτες να θέτουν σειρά ζητημάτων στον υποψήφιο δήμαρχο, τα οποία έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στην πόλη αλλά και με τα τοπικά προβλήματα των Ζαρουχλεΐκων και των νοτίων συνοικιών γενικότερα.

«Οι νότιες συνοικίες της πόλης είναι αδικημένες σε σχέση με άλλες περιοχές της Πάτρας. Εμείς αυτή την ανισορροπία θα την ανατρέψουμε. Θα ομορφύνουμε τις συνοικίες, θα δώσουμε στήριξη, διεξόδους και κίνητρα στους ανθρώπους στις λαϊκές γειτονιές. Θα δώσουμε τη δυνατότητα στην εργασία, στην προκοπή, στην αξιοπρέπεια» ανέφερε ο κ. Αϊβαλής και συμπλήρωσε: «Η πόλη στην οποία ζούμε, είναι το “σπίτι” μας. Δεν μπορούμε να μένουμε πίσω και να παρακολουθούμε σαν παρατηρητές  τι συμβαίνει εκεί όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε “γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”. Εμείς λέμε στους πολίτες “γίνετε εσείς  η αλλαγή που θέλετε να δείτε στην Πάτρα”. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Τα μηνύματα που λαμβάνουνε από τους πολίτες στις περιοδείες μας, δείχνουν ότι έφτασε η ώρα».

Στα Ζαρουχλέϊκα ο Βασίλης Αϊβαλής: «Θα ανατρέψουμε την ανισορροπία σε βάρος των νοτίων συνοικιών της πόλης» 4
Στα Ζαρουχλέϊκα ο Βασίλης Αϊβαλής: «Θα ανατρέψουμε την ανισορροπία σε βάρος των νοτίων συνοικιών της πόλης» 5
Στα Ζαρουχλέϊκα ο Βασίλης Αϊβαλής: «Θα ανατρέψουμε την ανισορροπία σε βάρος των νοτίων συνοικιών της πόλης» 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα