Στα χέρια του Δήμου το πόρισμα “φωτιά” για το Κωνσταντοπούλειο

29.03.2021 / 11:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kostantopoulio

Εφανισμενός εξοπλισμός αξίας 435.00 ευρώ στο Κωσταντοπούλειο. Τι ανακάλυψαν οι Ορκωτοί Λογιστές;

Tα συμπεράσματα των Ορκωτών Λογιστών είναι ότι είναι άγνωστη η πραγματική αξία της περιουσίας και της ακίνητης περιουσίας του Ευγηρείου, ότι είναι άγνωστος ο ακριβής εξοπλισμός του με συνέπεια να μπορεί να αφαιρεθεί από τον οποιονδήποτε, αλλά και ότι …εξαφανίστηκε εξοπλισμός αξίας 435.000 ευρώ μέσα σε ένα έτος χωρίς να γνωρίζει κανείς τι, πώς και γιατί. Το ίδρυμα δεν έχει σαφή εικόνα ούτε των υποχρεώσεών του (εγγυήσεις), ούτε των απαιτήσεών του (οφειλόμενα ενοίκια) με συνέπεια την οικονομική ζημία του.

Η έρευνα των Ορκωτών Λογιστών έδειξε ότι δεν υπάρχει σαφής εικόνα ούτε καν για τους περιθαλπόμενους, ενώ κάποια μέλη δεν πληρώνουν καν τις συνδρομές τους. Διαπιστώνεται έλλειψη οικονομικής διαφάνειας και δυσχέρεια παρακολούθησης ελέγχου όσων διαχειρίζονται χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πόρισμα εστάλη στα μέλη του Σωματείου «Κωνσταντοτιούλειος Οίκος Ευγηρίας και Χρονιών Παθήσεων (τέως Πτωχοκομείο Πατρών «Ο Απόστολος Ανδρέας») ταχυδρομικώς και στους εργαζομένους ξεχωριστά δια χειρός. Ο πρόεδρος του ιδρύματος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΜΑΧ.FM παραδέχθηκε την ύπαρξη του πορίσματος και δήλωσε ότι το έχει διαβιβάσει στον Δήμο Πατρέων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα