Σπύρος Ντόκος: Γιατί κατέρχομαι υποψήφιος με την «Εμπορική Ανανέωση»

21.06.2022 / 10:16
IMG_20220615_121010

Υποψήφιος με την παράταξη «Εμπορική Ανανέωση» κατέρχεται στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας ο Σπύρος Ντόκος. Γνωστός έμπορος, δραστηριοποιείται στην επιχείρηση «Κολλιόπουλος» στην οδό Κορίνθου 276. Παράλληλα είναι καθηγητής μουσικής (κιθάρα) και διδάσκει σε ωδεία της πόλης, ενώ συμμετέχει σε μουσικά σύνολα. Άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση, παρέμβαση αλλά και κοινωνική ευαισθησία, ο Σπύρος Ντόκος, είναι πολιτικοποιημένος μεν, αλλά χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, με έντονη ανησυχία για τα συμβαίνοντα στην πόλη και ιδιαίτερα για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.

Ο κ. Ντόκος, όπως δηλώνει, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των πρωτεργατών της παράταξης «Εμπορική Ανανέωση», Ιωάννη Ρούπα, Τάκη Γουρδούπη και Μιχάλη Παντελή, καθώς όπως τονίζει πρόκειται σε έναν συνδυασμό «έξω από μικροκομματικά συμφέροντα και εσωστρεφή νοοτροπία, που θα φέρει άνεμο ανανέωσης και θα ανοίξει τον Εμπορικό Σύλλογο στο σύνολο των συναδέλφων εμπόρων». Και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση της παράταξης, η Εμπορική Ανανέωση, κατέθεσε ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο αποτυπώνεται η πρώτη και η βασική της αρχή που είναι η ανανέωση!

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζουν έμποροι και επαγγελματίες, με ενεργή εμπορική δραστηριότητα κι όχι ανύπαρκτα καταστήματα, άνθρωποι της πραγματικής οικονομίας που παρά τις δυσκολίες επιμένουν με εντιμότητα,  καθημερινό αγώνα και μόχθο να κρατούν ζωντανό το όνειρο… Άνθρωποι αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βγούμε όλοι μαζί από το τέλμα που κάποιοι εδώ και χρόνια μας επιβάλλουν. Κι επειδή στην πραγματική ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η «Εμπορική Ανανέωση» δηλώνει βροντερά παρούσα με ρεαλιστικές προτάσεις για έναν Εμπορικό Σύλλογο ανοικτό που θα καταφέρει να φέρει ξανά κοντά του όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους της πόλης, χωρίς διακρίσεις, που θα στηρίζεται στην αστείρευτη δύναμη του τοπικού εμπορίου και  θα δίνει ελπίδα για το αύριο. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι και αυτό δεν είναι διαπίστωση, αλλά πίστη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα