Σπύρος Μαρτίκας για Σοϊλέδη:  Συνεχίζεται η κόντρα-«Μας έλεγε κάθε μέρα τα λεφτά που μάζεψε»

14.07.2022 / 9:45
spirosmartikas_268065917_288152526584428_7213806775417117083_n

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το πώς ήταν αυτοί οι έξι μήνες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και για την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη.

Πώς ήταν οι έξι μήνες στο «Survivor»;

Οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου, σε αντίξοες, πολύ δύσκολη συνθήκες. Είχα να, αντιμετωπίσω πρώτα τον εαυτό μου κι έπειτα άγνωστους και διάφορετικούς από μένα χαρακτήρες. Ήταν παιχνίδι ανατροπών και, παρόλο που είχα ως δεδομένο ότι θα αποχωρούσα σύντομα, έμεινα έξι ολόκληρους μήνες. Ξεπέρασα κάθε προσδοκία μου.

Τι σου είπαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν τους το ανακοίνωσες;

Έγινε πολύ γρήγορα και με εχεμύθεια – το ανακοίνωσα σε ελάχιστο κόσμο και την τελευταία στιγμή. Επίσης, είχε τελεσιδικήσει καθώς το ανακοίνωσα λίγο πριν μπω και λίγο πριν από την τελική έγκριση, η οποία έγινε τρεις ημέρες πριν ταξιδέψω. Τότε ενημέρωσα και στη δουλειά μου.

Ήσουν πρωταγωνιστής του φετινού κύκλου. Σε είδαμε μάλιστα σε αρκετές διαμάχες.

Διαπίστωσα το ρόλο μου όταν επέστρεψα, τότε κατάλαβα τι έβλεπε ο κόσμος. Η μόνη μου επαφή με τον κόσμο ήταν οι δώδεκα υποψηφιότητές μου για αποχώρηση και οι έντεκα παραμονές μου. Με έντεκα παραμονές, κατάλαβα ότι κάτι καλό θα έχω κάνει και ότι ήμουν κάπως αποδεκτός από το κοινό.Όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι από τότε που έφυγα, σταμάτησαν να παρακολουθούν το «Survivor» και ότι ήμουν ένας χαρακτήρας που λάτρευαν να μισούν. Έπαιξα δίκαια, τίμια και έξυπνα. Ερχόμουν αντιμέτωπος με πολλά γεγονότα και καταστάσεις, αλλά εγώ δεν δημιούργησα ποτέ.

Είχες κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη. Τι προσωπικότητα είναι, όσο τον έζησες;

Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε.Έχεις αποκαλύψει ότι σας είχε πει πως αν κέρδιζε το έπαθλο, θα μετακόμιζε σε βίλα στη Γλυφάδα. Γιατί αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις;Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου.

Πηγή:Hello

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα