Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά κατά του Γιώργου Κιμούλη – «Θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια»

30.11.2022 / 10:08
fa 21

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ, καλείται συχνά να απαντήσει πολλές φορές για τις υποθέσεις που εκκρεμούν εναντίων των ηθοποιών, όπως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά και ο Γιώργος Κιμούλης, καταγγελία για τον οποίο έχει κάνει και η Δώρα Χρυσικού.

Για το τελευταίο, μάλιστα, απάντησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day, η οποία τον συνάντησε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη, καθώς έχει ξεκινήσει μία διαμάχη μεταξύ εκείνου και του σωματείου.

Εξήγησε, λοιπόν, ο ίδιος πως δεν έχουν βρει κάποια λύσει εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, γι’ αυτό και πλέον στην υπόθεσή τους θα μπορέσει να μπει ένα τέλος μόνο μέσω δίκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ανήκει σε καμία θρησκεία, ενώ μίλησε και για τα σχέδιά του στο μέλλον, ανακοινώνοντας πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάει διακοπές στη Νέα Ζηλανδία.

 «Σε λίγο ξεκινάνε οι αγωγές του κυρίου Κιμούλη κατά του σωματείου και οι ανταγωγές. Επομένως, θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει εξωδικαστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα