Σπύρος Μπιμπίλας : Μιλά για το «επεισόδιο» με την Αννίτα Πάνια – «Δεν έχω καμία τρέλα…»

14.03.2021 / 17:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
spiros-bibilash-1

Για την κόντρα που είχε το Σάββατο με την την Αννίτα Πάνια, όταν αποχώρησε από την εκπομπή της πριν καλά καλά προλάβει να εμφανιστεί μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε για τα όσα συνέβησαν, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι θέλει να δώσει τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία.

Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω αρνηθεί να βγω ούτε στη μικρότερη των εκπομπών και στον μικρότερο ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδας. Έχω καταναλώσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για όλες αυτές τις εκπομπές, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές, δεν έχω κανέναν εθισμό απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας. Δεν έχουμε τρελαθεί να είμαστε συνεχώς στις εκπομπές».


«Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα»
«Δεν έχω καμία τρέλα να είμαι σε εκπομπές για να αυτοδιαφημιστώ και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα, την γνωρίζω από 18 χρονών και είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πάρα πολύ χιούμορ και εξυπνάδα» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Φυσικά και θα ξαναπάω στην εκπομπή της γιατί κάθε εκπομπής τον χρόνο τον χρησιμοποιώ με έξυπνο τρόπο για να περνάω τις γραμμές των ηθοποιών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα