Σπύρος Μπιμπίλας για τις καταγγελίες: Έχασα τον ύπνο μου, πολλοί ήταν φίλοι μου

18.04.2021 / 9:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 13

Στην παρέα της εκπομπής Roomies στο MEGA βρέθηκε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Την ηλικία μου θα τη λέω γιατί η ηλικία είναι βραβείο. Όταν έχουμε φτάσει να είμαστε άνω των 65 και να νιώθουμε 20 και να δείχνουμε 45, γιατί να μην το λέμε;», είπε απαντώντας αστειευόμενος στα κολακευτικά σχόλια των συγκατοίκων.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η φιλανθρωπική του δράση ξεπερνά τα 20 χρόνια.  «Φροντίζουμε πάρα πολλές οικογένειες ηθοποιών. Κάποιους μεγάλους σε ηλικία ηθοποιούς που είναι μόνοι τους, κάποιους τους έχουμε μεταφέρει στα νοσοκομεία ευτυχώς πριν τον κορωνοϊό. Έχω ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές.

Με το Σπίτι του Ηθοποιού συνεργαζόμαστε, η Άννα Φόνσου είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Αν όλος ο κόσμος έκανε αυτό που κάνει η Άννα και εμείς, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα γεγονότα του κινήματος #MeToo στη χώρα μας, ο ίδιος είπε ότι «Οι επιθέσεις που έγιναν από ορισμένους, δυνάμωσαν το Σωματείο Ηθοποιών. Όλοι θεώρησαν ότι η συμπαράσταση στο Σωματείο ήταν καίρια, και αυτό έγινε. Δεν οφείλεται σε εμένα προσωπικά αυτό. Έχουν μπει και νέα γενιά στο Σωματεία και εγώ υποκλίνομαι στη νέα γενιά των ηθοποιών».

Οι καταγγελίες συνεχίζονται. Το Σωματείο έχει ανοιχτή την πόρτα του και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να μας πει ό,τι θέλει. Έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες για πολύ γνωστά πρόσωπα που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Όλοι πίστευαν ότι θα ακουστούν και άλλα, αλλά αυτό δεν έγινε», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα