Σπιράλ: «Ντροπή τόσα ψέματα, κύριε Αντιδήμαρχε»

23.10.2021 / 12:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
plaz

Η Δημοτική Παράταξη «Σπιράλ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Δεν αντέχει την ουσιαστική αντιπολίτευση η Δημοτική Αρχή. Ούτε καταδέχεται να απαντήσει σε καλοπροαίρετες ερωτήσεις. Αντιθέτως, βλέπει παντού «εχθρούς» και καταφεύγει σε ψεύδη και συκοφαντίες, στριμωγμένη από τις πικρές αλήθειες, την τεκμηριωμένη κριτική και τα απανωτά λάθη της. Τρανταχτό παράδειγμα η δήλωση-λίβελος του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, κ. Αθανασόπουλου, σχετικά με την πλαζ.
Ψέμα πρώτο: Εμείς ουδέποτε μιλήσαμε για «περιβαλλοντικό έγκλημα» και «παράνομες παρεμβάσεις». Ερωτήματα υποβάλαμε (στις 13 Μαΐου 2021, επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση). Ψέμα δεύτερο: Ποτέ δεν ταχθήκαμε κατά των εργασιών και της διαμόρφωσης της πλαζ. Αντιθέτως επικροτήσαμε και στηρίξαμε την πρωτοβουλία. Ψέμα τρίτο: Ο Δήμος δεν ενήργησε προληπτικά στην πλαζ, πριν το ξέσπασμα της πρόσφατης καταιγίδας. Κατόπιν εορτής κινητοποιήθηκε και, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Ψέμα τέταρτο: Ο πύργος του ναυαγοσώστη είναι περιουσία του Δήμου. Εκτός αν μας έλεγαν ψέματα σε προηγούμενη ανακοίνωση, έχουμε χάσει το λογαριασμό. Και μία αχρείαστη συκοφαντία: η ομαδοποίησή μας με άλλες παρατάξεις και στοιχεία. Ντροπή κύριε Αντιδήμαρχε, αδυνατείτε να μας αντιμετωπίσετε μόνους;
Το σπιράλ θα εξακολουθήσει να ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση. Το επιβάλλει ο ρόλος μας και το απαιτεί η κοινωνία, η πατρινή κοινωνία με την οποία συναντιόμαστε καθημερινά και αντιλαμβάνεται τα πάντα: την ένοχη σιωπή άλλων δημοτικών παρατάξεων, την εγκατάλειψη της πόλης στην τύχη της και το ποιοι πραγματικά νοιάζονται για την Πάτρα μας. Είναι η ίδια κοινωνία που η Δημοτική Αρχή Πελετίδη τη χάνει, σταδιακά. Κάνουμε έκκληση να μη χάνει και την ψυχραιμία της, γιατί τραυματίζει τον δημόσιο διάλογο και πληγώνει βαθιά την πόλη και τις αλήθειες της».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα