Σπ. Μπιμπίλας: Ηθοποιός χρησιμοποίησε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο συναδέλφου του

01.12.2021 / 18:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μπιμπιλας

Στη διαγραφή μέλους του προχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Για το θέμα ο πρόεδρος του Σωματείου μίλησε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρόσεδρος του ΣΕΗ σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ηθοποιός χρησιμοποίησε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο συναδέλφου του.

Δεν το γνώριζε η κοπέλα ότι είχε τραβηχτεί σε βίντεο και το έδειχνε, πιθανόν για πλάκα, σε πρόβες.

Αυτό όμως μαθεύτηκε μετά από καιρό και αυτός που το είδε δυστυχώς δεν βρίσκεται στη ζωή. Τότε η κοπέλα είχε πάει στην αστυνομία, το είχε δηλώσει αλλά δεν βοηθήθηκε”.

“Τώρα με το ξέσπασμα του metoo μας το είπε. Εμείς, ως σωματείο, δεν έχουμε διάθεση κανιβαλισμού. Γι’ αυτό και δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα.

Είναι εσωτερική υπόθεση του σωματείου αυτή η διαγραφή του ηθοποιού. Αν είχε φτάσει όμως στην ποινική δικαιοσύνη θα το είχα δημοσιοποιήσει οι αρμόδιες αρχές”.

“Επειδή συνέβη 19 χρόνια πριν και έχει παραγραφεί, η υπόθεση δεν πηγαίνει στην ποινική δικαιοσύνη αλλά στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ μπορούσε να έρθει.

Έτσι αυτή η κοπέλα, η οποία δήλωσε πως έχει και ψυχολογικά προβλήματα από τότε, κατέφυγε στο ΣΕΗ και δεν θέλει να γίνει γνωστή μέσω αυτού” συμπλήρωσε στην εκπομπή του OPEN.

“Διαγράψαμε μέλος από το ΣΕΗ για κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά ώστε να γίνει μάθημα και μήνυμα σε άλλους και όχι μόνο του χώρου μας”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα