Σούπερ Κική: «Θα σχολιάζω τον Μαυρίκιο Μαυρικίου μέχρι να πεθάνω»

29.05.2024 / 19:19
mavrikios-mavrikio-large

Για το εξώδικο που έχει δεχτεί από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τα αρνητικά σχόλια από τη Ραμόνα Βλαντή αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο της σύντροφο, μίλησε η Σούπερ Κική στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Εννοείται ότι μου έχει στείλει εξώδικο Μαυρίκιος Μαυρικίου, λέει πολλά μέσα αλλά δεν είναι της παρούσης όμως. Εγώ εννοείται ότι θα συνεχίσω να τον σχολιάζω μέχρι να πεθάνω. Όποιον μου φέρνουν στα επεισόδια, εννοείται θα τον σχολιάζω, είναι όμως ανάλογα τι θα μου έρθει σαν ιδέα εκείνη την ώρα, αν μου έρθει κάτι πιο καυστικό…

Λέω και καλά καμιά φορά γι’ αυτόν. Εγώ λέω ό,τι θέλω και βγαίνουν μετά όλοι στα πρωινάδικα και πάνε στα δικαστήρια» ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Δεν έχω στείλει απειλητικά μηνύματα στη Ραμόνα Βλαντή. Στα έδειξα τα μηνύματα. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής, είπα πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω με όλη τη σημασία της λέξεως, αλλά είναι αληθινή. Λέει κι αυτή αυτό που θέλει. Δε κινήθηκε νομικά. Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα;

Τις περιμένω τις μηνύσεις, δε μπορώ να κάνω κάτι. Αυτές οι μηνύσεις δεν είναι και κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να αγχωθώ γι’ αυτά» είπε σε άλλο σημείο για τα απειλητικά μηνύματα που υποστήριξε η Ραμόνα Βλαντή ότι δέχτηκε από την influencer.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα