Παρασκευή, 14.05.2021, 1:58 μμ

Σούπερ Κική : «Φάγαμε ξύλο εγώ και η φίλη μου από 30 αγόρια» – Το story που προκάλεσε σοκ

14.04.2021 / 18:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Καταγραφή-98-1

Μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια έζησε η ηθοποιός και influencer Σούπερ Κική όπως αποκάλυψε σε stories που ανέβασε στο Instagram.

Τι δήλωσε
«Φάγαμε ξύλο εγώ και η φίλη μου, η Φαίη, από 30 αγόρια. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα. Δεν ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, είχα όμως πριν από 11 χρόνια και τότε είχα βγει σε συνέντευξη του Θεοδωράκη με μπλούζα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη επανενώθηκε με τη συνέντευξη που έδωσα στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν η κοπέλα με τη μπλούζα από το 1900».

«Κάνω αυτά τα στόρι διότι είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη γιατί βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βάραγαν κοπέλες, όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με στομάχι γερό ώστε να τραβάνε βίντεο και να μη βοηθάει κανένας. Δε γίνεται να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να τραβάς βίντεο. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη κι αν ήμουν μέχρι σήμερα υποστηρικτής μιας ομάδας πρέπει να τελειώσει αυτός ο φασισμός».

«Δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές που πιάσανε τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε στα μούτρα, σε ένα παιδί που δεν έχει ασχοληθεί και μπήκε στη μέση για μένα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, είναι ο άνθρωπός μου. Το κάρμα είναι μεγάλη μπιτσάρα και δουλεύει αυτό για μας» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα