“Σουλτάνος” ο Ερντογάν – Έριξε “μαύρο” σε τηλεοπτικό κανάλι για 5 ημέρες

04.12.2020 / 23:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Turkish President Tayyip Erdogan speaks after a cabinet meeting in Ankara, Turkey, November 17, 2020. Presidential Press Office/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE.

«Μαύρο» 5 ημερών επέβαλε το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο στην Τουρκία στο Haber Turk, 6 ημέρες πριν τις μεταρρυθμίσεις που προαναγγέλλει ο Ταγίπ Ερντογάν για ευρωπαϊκή πορεία και ελευθερία του λόγου.

Το “μαύρο” έπεσε επειδή ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο
Αλί Μαχί Μπασαρίρ σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογάν για τις σχέσεις με το Κατάρ και πως οι ένοπλες δυνάμεις στην Τουρκία πουλήθηκαν στο Κατάρ.

Αυτός ήταν ο λόγος που έκλεισε το κανάλι για 5 ημέρες και δεν θα μπορεί να μεταδίδει το πρόγραμμα, ενώ θα υπάρχει μαύρο και μια κάρτα που θα λέει την ποινή.

Η αντιπολίτευση στην Τουρκία κάνει λόγο για εκφοβισμό και γιατί έχει επιβληθεί αυτή η ποινή και που είναι η ευρωπαϊκή πορεία που τάζει ο “σουλτάνος” Ερντογάν.

Από την άλλη ο κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, λέει πως ικανοποιημένος από την απόφαση και ότι «είναι σωστή και αποδόθηκε η δικαιοσύνη» .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα