Σωτήρης Καλυβάτσης: Μίλησε για τη συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη

30.11.2023 / 10:26
kalivatsis

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη, την εκπομπή, ΑΜΑΝ, και το άγχος του να γίνει «μπαμπάς» και τη σχέση του με την Υρώ Λούπη.

« Στη σχέση μου με την Υρώ Λούπη είμαι όπως με βλέπετε, δεν αλλάζω πίσω από τις κάμερες. Στη σχέση μας με την Υρώ Λούπη δεν μιλάω πολύ, δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν τα εκφράζω. Με έπιανε πολύ μεγάλο άγχος οπότε με φανταζόμουν «μπαμπά». Με τρομάζει η ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση παιδιών», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Για την εκπομπή «ΑΜΑΝ» σχολίασε: «Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή «ΑΜΑΝ», άλλα ήταν πολλά τα 11 χρόνια. Οι «ΑΜΑΝ» έκαναν τον κύκλο τους και όλοι πήγαμε παρακάτω. Δεν προλαβαίνω να δω τους «Ράδιο αρβύλα», θα δω αν τύχει αποσπάσματα στο διαδίκτυο. Ο σατιρικός καλλιτέχνης βάζει τα όρια στη σάτιρα».

Αναφορικά με το METOO ο Σωτήρης Καλυβάτσης υποστήριξε πως, «το METOO ήταν ένα βηματάκι, έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Στο θέατρο «Χυτήριο» συνέβη ένα περιστατικό που ήμουν παρών και ως αυτήκοος μάρτυρας, κατέθεσα στο δικαστήριο. Η Σοφία Παυλίδου ήταν και παραμένει φίλη μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα