Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για Κυριακή Τσανικίδη – «Είναι δύσκολο να συνεργάζεστε και να ξέρεις ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της»

13.06.2024 / 7:30
sokratis-3

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Ο πρώην παίκτης του Power Of Love, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό από την Κυριακή Τσανικίδη, όσο και για την κλοπή που υπέστη πρόσφατα στο σπίτι του.

«Αυτή την περίοδο έχω ένα e-shop με την πρώην σύντροφο μου. Είναι λίγο δύσκολο γενικά με κάποιον άνθρωπο που έχεις μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, να μην μιλιέσαι. Ήμασταν και, περίπου μετά το παιχνίδι, τέσσερα χρόνια μαζί. Ζούσαμε μαζί, η οικογένεια της με είχε υποδεχθεί πολύ όμορφα και είναι λίγο δύσκολο να είσαι με κάποιον επαγγελματικά και να ξέρεις ότι έχει συνεχίσει τη ζωή του», είπε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

«Ωστόσο είναι μια απόφαση που λάβαμε για το καλύτερο και των δυο μας. Εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό μπήκα σε μια διαδικασία εσωτερικής βελτίωσης. Ουσιαστικά θα έλεγα πως έχω μπει σε μια διαδικασία επαναπρογραμματισμού του εαυτού μου και αναζητώ σίγουρα αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του, ο Σωκράτη Ελ Γκαμαλί περιέγραψε: «Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21.15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνο μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω για υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα