Σοκάρει καταγγέλλουσα από το περιβόητο κέντρο αισθητικής – «Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε από τα νήματα»

28.11.2023 / 7:37
tlive1-3

«Βροχή» νέων καταγγελιών για την αλυσίδα ινστιτούτου αισθητικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας όταν ένα ζευγάρι συνελήφθη για ληστεία στον χώρο της Θεσσαλονίκης.

Οι γυναίκες που καταγγέλλουν το κέντρο αισθητικής είναι δεκάδες. Μία εξ’ αυτών μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live. Όπως είπε, η υπεύθυνη του ινστιτούτου τής έκανε νήματα χωρίς να γνωρίζει την τεχνική.

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα είπε: «Πήγα για ένα φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Η τότε διευθύντρια του κέντρου αισθητικής ήταν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχω ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόσωπο αλλά ότι έχω πάει στην καλύτερη γιατρό. Μου είπαν ότι δεν θα αναγνωρίζω το πρόσωπό μου κι όντως δεν το αναγνώρισα από την κακή πλευρά βέβαια. Μου είχαν πει ότι έχω κάποιες κύστες τις οποίες θα έπρεπε να εξαλείψω για να πιάσουν οι θεραπείες αλλά και για να μην πάθω καρκίνο. Μου τόνισαν ότι έπρεπε να επισπεύσω άμεσα τη θεραπεία από τη γιατρό –μαϊμού. Το κόστος ήταν τεράστιο κι εγώ τους είπα ότι δεν έχω τα χρήματα».

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη: «Από εκεί και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μου. Έψαξα, βρήκα τα χρήματα. Μου έκαναν τις υποτιθέμενες ενέσιμες θεραπείες για να εξαλειφθούν οι κύστες. Μου έβαλε 4-5 νήματα. Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε, είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να φάω και να μιλήσω. Τα παιδιά μου με έβλεπαν και έκλαιγαν. Μου έλεγαν να μην πεθάνω γιατί έχουν μόνο εμένα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα