Σοκ από τις νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό – Τι λένε τα ανυποψίαστα θύματα του

16.12.2020 / 19:32
γκο 26

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράστη του  ψευτογιατρού στην Κρήτη και που συστηνόταν ως doctor of science.

Μια γυναίκα που έπεσε θύμα του 62χρονου κάνει μια απίστευτη καταγγελία για το πώς προσπαθούσε να την θεραπεύσει από τις ημικρανίες που την ταλαιπωρούσαν.

«Αυτός μας έλεγε ότι τη γυναίκα του την έχει θεραπεύσει αυτός από καρκίνο στο αίμα και μας την παρουσίαζε, μας την έφερε ως παράδειγμα ότι όντως είναι καλός γιατρός… και από κει και πέρα μας έλεγε και άλλα γεγονότα για άλλους ανθρώπους ότι τους έχει κάνει καλά.

Αλλά ο τρόπος που τα λέει, πείθει πάρα πολύ δηλαδή και στην τηλεόραση τώρα που τον έβλεπα τα έλεγα με τόση πειθώ και είχα… είχα λέω όντως αυτός… πραγματικά πιάστηκα κορόιδο. Μου έλεγε και ο ίδιος ότι έχει πάρα πολύ πελατεία και όντως όταν είχα πάει και εγώ εκεί άλλος έβγαινε από ραντεβού», αναφέρει η καταγγελία που αποκαλύπτει το livenews.

 «Το μηχάνημα θα κάνει επαναρύθμιση στο σώμα σου»

Η 26χρονη μάλιστα, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την εξέταση στην οποία υπεβλήθη τόσο από τον 62χρονο όσο και από την 59χρονη σύζυγό του. «Βγάζει πρώτα ένα μηχάνημα και μου λέει «θα θυμηθείς ένα πολύ τραγικό στο παρελθόν που σου είχε συμβεί περιστατικό». Μου λέει «αυτό θα στο εξαλείψει το μηχάνημα. Θα σου κάνει επαναρύθμιση στο σώμα σου». Μετά από 10 λεπτά που μου έβαλε αυτό το μηχάνημα, μπήκε μέσα και άρχισε… μου έβαλε ένα μηχάνημα στο κεφάλι και μετά μου έβαλε κάτι σαν να με σκάναρε. Αυτό έχει και κάτι νούμερα, μου έπαιρνε τους παλμούς η γυναίκα του αυτή η Μαριάννα και σημείωνε και μετά έβλεπε τα χαρτιά της αυτή. Μετά που έκανε όλη αυτή τη διαδικασία, μου λέει «θα σου δώσω τώρα να πιεις και ένα…», τότε δεν μου είπε ξεκάθαρα τι είναι, πάρα έβλεπα ότι είχε σταγόνες από αιθέρια έλαια.»

«Χαριστικά θα σου πάρω 50 ευρώ»

Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα, ο 62χρονος της συνέστησε να σταματήσει τα χάπια που λάμβανε ενώ και αι σε αυτή την περίπτωση, η αμοιβή του ήταν 50 ευρώ τη συνεδρία.

Πληρώσαμε 50 ευρώ, γιατί μας έλεγε ότι είναι 50 κάθε φορά και μας έλεγε «χαριστικά θα σου πάρω 50 ευρώ». Ότι μας έκανε και χάρη δηλαδή. Τότε έπαιρνα ένα παυσίπονο απλό και μου είχε πει ούτε το … να παίρνω γιατί δεν είναι καλά αυτά τα χάπια.

Όταν τον ρώτησα το επώνυμό του δεν ήθελε να μου πει και όταν τον ρώτησα τι γιατρός είναι ακριβώς, πάλι δεν μου έλεγε ακριβώς τι γιατρός ήτανε. Και όταν τον ρωτούσαμε γιατί υπάρχει αυτή η μυστικοπάθεια μας έλεγε ότι επειδή είναι ενάντια στους γιατρούς, στα νοσοκομεία τα φάρμακα και λοιπά, γι’ αυτό λέει, την έχει τη μυστικοπάθεια… και επειδή του κάνουνε πόλεμο.»

«Με συνέδεσε με το μηχάνημα που θα με έκανε καλά!»

Όπως ο ίδιος ο 62χρονος παραδέχεται, δεν έχει πτυχίο, δεν γνώριζε από… φορολογικές υποχρεώσεις, ωστόσο, δεχόταν τα όσα… προαιρείτο ο καθείς για τις υπηρεσίες και τις σεμιναριακές του γνώσεις.

«Ένας φίλος μου εδώ που έχουμε εγχειριστεί στο Ωνάσειο μαζί, μου λέει «ένας άνθρωπος είναι εδώ πέρα και φτιάχνει ανθρώπους». Πήγα λοιπόν, εκεί, με σύνδεσε με ένα μηχάνημα και με αυτό το μηχάνημα λέει, θα με έκανε καλά και ήταν και μία κυρία και από την Ελβετία… κατάλαβα όμως, ότι ο άνθρωπος δεν θα μου έκανε τίποτα. Δεν το πήρα σοβαρά και δεν ξαναπήγα. Εγώ 50 ευρώ του έδωσα. Του τα έδωσα. Δεν μου τα ζήτησε, του τα έδωσα μόνος μου και έφυγα.»

Ο εισαγγελέας, εκτός από το αδίκημα της αντιποίησης, ζήτησε να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί και το αδίκημα της απάτης, ενώ οι αστυνομικοί, κάνουν φύλλο και φτερό το αρχείο του 62χρονου με τις 210 περιπτώσεις ασθενών που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που νοίκιαζε με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα